top of page
Vyhledat
Monika Benešová

Naše pečovatelská služba bude zase o něco dostupnější! Máme nové vozidlo.

V dnešní době, kdy se snažíme zajistit, aby naši blízcí mohli zůstat co nejdéle v pohodlí svého domova, je někdy výzva zajistit potřebnou péči a podporu, obzvláště v náročnějších obdobích, jako jsou zimní měsíce. Každý, kdo má ve své rodině seniory nebo osoby vyžadující speciální péči, ví, jak obtížné to může být.


Ale máme pro vás skvělou zprávu! Naše pečovatelská služba bude nyní ještě dostupnější! S hrdostí oznamujeme, že díky pečlivému plánování a úsporám jsme si pořídili nové vozidlo přizpůsobené pro jízdu v těžším terénu. To znamená, že naše týmy budou moci k vám a vašim blízkým dojíždět snadněji a bezpečněji, a to i v těch nejchladnějších a zasněžených dnech.


Díky tomuto kroku posilujeme náš závazek k poskytování kvalitní a spolehlivé péče pro seniory, osoby se zdravotním postižením a s duševním onemocněním. Věříme, že tato investice nejen zlepší kvalitu našich služeb, ale také přinese klid vašim rodinám, že vaši blízcí jsou v dobrých rukou, bez ohledu na to, jak náročné mohou venkovní podmínky být.


Pokud vás naše služby zajímají nebo znáte někoho ve svém okolí, pro koho by byla naše služba potřebná, sdílejte tento příspěvek. Děkujeme, že nám pomáháte šířit tuto zprávu dál!



12 zobrazení0 komentářů

Comments


bottom of page